VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Consilierii PAS din CMC, gata să meargă la discuții cu Ion Ceban

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate din Consiliul municipal Chișinău este gata să meargă la o întrevedere cu primarul general Ion Ceban unde să discute despre planurile de dezvoltare a Capitalei. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Lilian Carp, care este și primul în lista consilierilor aleși în CMC, după scrutinul local din 5 noiembrie.

„Am fost invitați de către Ion Ceban să discutăm despre felul cum vedem dezvoltarea mun. Chișinău. Vom merge la discuții cu el. Vom transmite viziunea noastră despre Chișinău, despre cum vedem taxele locale, cum vedem dezvoltarea urbanistică a orașului, cum vedem dezvoltarea infrastructurii urbane, după care vom face un anunț public în urma discuțiilor. Fracțiunea PAS va fi foarte activă în acest mandat, am promis că vom aduce mai multă transparență, vom da predictibilitate în taxe, vom dezvolta infrastructura, acțiunile noastre vor fi ghidate de interesul public, nu de interesul unor grupuri”, a declarat Lilian Carp în cadrul unei conferințe de presă.

Consilierii PAS nu au precizat când ar putea avea loc această întâlnire. În data de 22 noiembrie, primarul Capitalei, Ion Ceban, a făcut un apel la discuții către fracțiunile din CMC și reprezentanții partidelor care au acces în acest for. Edilul a precizat atunci că ”nu vorbesc de alianțe și nici de majorități formale sau informale, ci de o abordare constructivă pentru realizarea obiectivelor”. Deocamdată, Ion Ceban a avut discuții cu aleșii Partidului Socialiștilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.