VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Conflict ruso-norvegian. Oslo va expulza 15 diplomați ruși

Norvegia a declarat 15 angajați ai Ambasadei Rusiei drept persona non-grata. Aceștia sunt obligați să părăsească țara scandinavă în cel mai scurt timp, a declarat Ministerul de Externe de la Oslo, citat de presa rusă.  

”Guvernul a decis să declare persona non-grata 15 ofițeri de informație și securitate, care activau sub acoperire în cadrul Ambasadei Rusiei din Norvegia. Ofițerii urmează să părăsească Norvegia în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul oficial.

Recent, și Poliția Națională din Finlanda a declarat că în ultimii ani spionajul rusesc în țările scandinave s-a întețit. Chiar și așa, autoritățile de la Helsinki au declarat că numărul spionilor, care cel mai des activează sub acoperire în ambasade și consulate, s-a redus în jumătate.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.