VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Conferința Interguvernamentală Moldova-UE: Cristina Gherasimov, în discuții cu reprezentanții partidelor extraparlamentare

Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, a avut astăzi discuții cu partidele politice extraparlamentare pe subiectul integrării europene, în contextul pregătirii pentru prima Conferință Interguvernamentală Moldova – Uniunea Europeană, care va avea loc săptămâna viitoare la Luxembourg.

În ajunul primei Conferințe Interguvernamentale Republica Moldova-UE, m-am întâlnit cu reprezentanții acestor formațiuni politice, pentru a informa despre evoluțiile de pe agenda europeană și a consulta poziția generală de negociere a Republicii Moldova pentru prima Conferință Interguvernamentală. Am îndemnat participanții la discuție ca, împreună cu colegii din partidele lor, să se implice activ în promovarea valorilor europene în localitățile țării”, a scris Cristina Gherasimov.

De asemenea, viceprim-ministra pentru integrare europeană a mulțumit partidelor care și-au manifestat interesul de a contribui la procesul de pregătire a țării la etapa de preaderare la UE.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.