VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Conducerea raionului Cahul, aleasă de consilierii PAS și PSRM

Consilierii PAS și cei socialiști au ales astăzi noua conducere a raionului Cahul. Cu votul a 24 de aleși socialiști și ai partidului de la guvernare, președintele raionului a fost ales Pavel Groza, fiul deputatului PAS, Ion Groza, transmite ziuadeazi.md.  

Noul președinte al raionului Cahul, care a fost primul în lista candidaților PAS pentru consiliul raional,  a deținut funcția de șef al Inspectoratului Teritorial al Muncii. De asemenea, alesul a fost și consilier în Consiliul orășenesc Cahul în perioada 2011-2015.

Tot azi au fost aleși și vicepreședinți raionului Cahul. Astfel, Pavel Groza va avea trei adjuncți. Este vorba de consilierul Nicon Pîslaru (PSRM), șeful adjunct al Direcției Învățământ Cahul, Elena Cebotari (PSRM) și actuala vicepreședintă a raionului Tatiana Seredenco (PAS).

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.