VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Conducerea PSDE a avut azi o întâlnire cu Ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu

Președintele Partidul Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, împreună cu vicepreședintele formațiunii Eremei Priseajniuc au avut, astăzi, o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu.

Temele de discuție au vizat situația social-economică din Republica Moldova, dinamica evoluțiilor pe scena politică, participarea PSDE la scrutinul prezidențial și la referendumul constituțional, precum și la alegerile europarlamentare din 9 iunie curent.

Ion Sula a exprimat toată deschiderea pentru a încuraja membrii și simpatizanții PSDE cu cetățenie română să participe la alegerile în Parlamentul European, pentru a sprijini în așa mod România, principalul susținător și partener al Republicii Moldova.

Totodată, liderul social-democrat a menționat că PSDE va intra în cursa pentru prezidențiale cu propriul candidat și se va implica activ în promovarea referendumului privind integrarea europeană a Republicii Moldova. „În pofida rezervelor expuse anterior privind modul de organizare a referendumului, calea europeană este unica posibilitate pentru a asigura securitatea și bunăstarea oamenilor noștri și vom susține plenar realizarea acestui deziderat”, a subliniat președintele PSDE.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.