VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Concursul pentru șefia PCCOCS, suspendat: Anunțul Comisiei de preselecție a candidaților

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță despre imposibilitatea continuării concursului.

Într-un comunicat remis presei, Comisia menționează că șa ședința de astăzi, unde urmau să fie intervievați candidații înscriși în concurs s-au prezentat doar trei din cinci membri.

În cadrul ședinței, membrii Comisiei au luat act de cererea domnului Eugeniu Rurac, candidat la funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de retragere din concurs.

”Membrii Comisiei au fost informați și despre retragerea domnului Ion Guceac din calitatea de membru, care a absentat la ședință. Totodată, Comisia specială a luat act de cererile verbale ale celorlalți trei membri (Tudor Osoianu, Roman Eremciuc și Boris Poiată) privind retragerea din componența Comisiei. Astfel, Comisia a constatat imposibilitatea continuării concursului pentru funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, informând candidații rămași în concurs despre decizia luată”, se arată în comunicatul remis.

Comisia specială de preselecție va notifica Consiliul Superior al Procurorilor despre decizia adoptată.

”După luarea deciziei de către membrii prezenți la ședința Comisiei speciale, în corespondența instituțională a CSP a parvenit cererea domnului Iulian Groza despre retragerea din calitatea de membru al Comisiei speciale”, se mai precizează în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.