VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Componența unor delegații ale Parlamentului la organizațiile parlamentare internaționale și bilaterale, modificată

Componența nominală a unor delegații ale Parlamentului la organizațiile parlamentare internaționale și bilaterale a fost modificată. Un proiect în acest sens a fost votat astăzi, în cadrul ședinței Parlamentului.

Potrivit documentului, Petru Burduja va face parte din delegația Legislativului la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, iar Adrian Albu – din delegația la Uniunea Interparlamentară (UIP).

Componența nominală a delegației Legislativului la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF) a fost completată cu Diana Caraman, iar cea a Dimensiunii Parlamentare a Inițiativei Central Europene (ICE) – cu Inga Sibova.

De asemenea, Alexandr Suhodolschi va face parte din delegația Legislativului la Comisia Interparlamentară de Cooperare între Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Federală a Federației Ruse, iar Valeriu Muduc – din delegația Legislativului la Comisia Comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.