VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Compania Națională de Asigurări în Medicină oferă servicii gratuite de screening în perioada 10 – 14 aprilie, în raionul Telenești

Echipele mobile de medici specialişti continuă să ofere în perioada 10-14 aprilie populaţiei consultaţii profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Telenești, și anume:

– pe 10 aprilie – în Ghiliceni;
– pe 11 aprilie – în Scorțeni;
– pe 12 aprilie – în Chițcanii Vechi;
– pe 13 aprilie – în Brînzenii Vechi;
– pe 14 aprilie – în Sărătenii Vechi.

Tot în această săptămână, vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Ungheni și Glodeni, și anume:

– pe 10-11 aprilie – în Cobani, r-nul Glodeni;
– pe 10-12 aprilie – în Stolniceni, r-nul Ungheni;
– pe 12-14 aprilie – în Hîjdieni, r-nul Glodeni;
– pe 13-14 aprilie – în Cioropcani, r-nul Ungheni.

Graficul consultațiilor profilactice poate suferi modificări în funcție de condițiile sanitaro-epidemiologice, climaterice, alți factori care pot influența logistica echipelor mobile.

Menționăm că, săptămâna trecută, au efectuat examene profilactice gratuite peste 700 de persoane, dintre care aproape 500 screening pulmonar, iar 205 copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.