VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Compania aeriană Wizz Air închide baza operațională în Chișinău pe o perioadă nedeterminată

Începând cu 1 decembrie, compania aeriană low cost Wizz Air închide baza operațională în Chișinău pe o perioadă nedeterminată. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Runway09.

Decizia vine ca urmare a masurilor de siguranță și din cauza incertitudinii asupra spațiului aerian moldovenesc create de invazia Rusiei în Ucraina.

Conform Runway09, în ultimele săptămâni compania Wizz Air își ducea aeronavele pe noapte la Iași din motive de securitate.

„Ce înseamnă asta pentru noi? Vor fi anulate mai multe curse, iar altele vor fi operate din Iași sau Bacău. Restul curselor rămase spre Chișinău vor fi operate din alte baze”, menționează Runway09.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.