VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Comisia Pre-Vetting va evalua alți șase candidați la funcția de membru al CSM

Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor (Comisia Pre-Vetting) anunță calendarul audierilor publice pentru perioada 14-16 decembrie 2022/.

Prin urmare, șase candidați la funcții în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) din rândul judecătorilor au fost invitați la proba interviului, după cum urmează: 

Miercuri, 14 decembrie, 2022 

1. Mihail BUȘULEAC, Judecătoria Cahul, sediul Central (ora 10:00)

2. Marina RUSU, Judecătoria Cahul, sediul Taraclia (ora 14:00) 

Joi, 15 decembrie, 2022 

3. Ion CHIRTOACĂ, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani (ora 10:00) 

4. Victor SANDU, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani (ora 12:30) 

Vineri, 16 decembrie, 2022 

5. Veronica CUPCEA, Judecătoria Orhei, sediul Central (ora 10:00) 

6. Aureliu POSTICĂ, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani (ora 14:00) 

Audierile vor avea lor în incinta Institutului Național al Justiției, sala 108 (Alexandru Ion Cuza) (strada M. Kogălniceanu colț cu strada Serghei Lazo 1), iar lista participanților va fi stabilită în funcție de succesiunea notificărilor primite de Secretariat. Doar persoanele înregistrate din timp vor acea acces în sala unde se vor desfășura interviurile. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.