VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Comisia Europeană a recomandat azi Consiliului UE să înceapă negocierile de aderare cu R. Moldova și Ucraina

Comisia Europeană a recomandat Consiliului UE să înceapă negocierile privind aderarea R. Moldova și Ucrainei. Anunțul a fost făcut de premierul ucrainean Denis Şmigal.

„Concluzia anunțată a CE afirmă că Ucraina continuă eforturile sistematice de aderare la UE și a finalizat toți cei 4 pași suplimentari de reformă. Acum ne așteptăm ca partenerii noștri europeni să facă următorul pas – începerea negocierilor privind aderarea la Uniunea Europeană în această lună”, a spus Şmigal.

Potrivit Financial Times, Comisia încearcă să grăbească deschiderea negocierilor până când președinția rotativă a UE va trece la Ungaria, care se opune integrării Ucrainei în UE.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.