VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Comisia Electorală Centrală a rămas fără un membru

Un membru al Comisiei Electorale Centrale a depus cerere de demisie. Este vorba despre Lilian Enciu, care a fost numit în această funcție de Parlament la propunerea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Proiectul de hotărâre a Parlamentului privind încetarea calității de membru al Comisiei Electorale Centrale se regăsește pe ordinea de zi a ședinței legislativului de vineri.

În proiect se face trimitere la cererea de demisie depusă de Lilian Enciu, notează IPN.

Membrul CEC solicită demisia în contextul desemnării sale în calitate de membru al Comisiei de evaluare a integrității etice și financiare a judecătorilor și a candidaților la funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție.

Lilian Enciu a fost numit de Parlament în funcția de membru CEC la sfârșitul lunii octombrie 2021.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.