VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Colecția de vinuri a lui Putin de la „Cricova” a fost stocată într-un depozit

Colecția din 607 sticle de vin a lui Vladimir Putin, care sunt păstrate la Combinatul de vinuri S.A.„Cricova”, a fost retrasă din expoziție, a spus Sorin Maslo, directorul general interimar al combinatului, potrivit NewsMaker. Ea a fost oferită în dar în anul 2007 de către preşedintele Republicii Moldova din acea vreme, Vladimir Voronin. În colecție se regăsesc sticle de vin din soiurile Cabernet, Marsala, Dionis și Grătiești.

Precizăm că ultima data Putin a savurat vinurile din propria colecție de la S.A. „Cricova” în anul 2017, atunci când fostul președinte al R.Moldova, Igor Dodon, a plecat la Moscova și i-a adus liderului de la Kremlin câteva zeci de sticle în dar.

La Cricova sunt păstrate colecții ale luderilor din mai multe state ale lumii. Nu se știe, deocamdată, dacă și colecția pentru Serghei Narîșkin, actualul șef al serviciului rus de Informaţii Externe şi fost preşedinte al Dumei de Stat, a fost retrasă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.