VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Codul Galben de pericol terorist, prelungit până pe 21 septembrie în regiunea transnistreană

Codul Galben de pericol terorist a fost prelungit în regiunea transnistreană până pe 6 septembrie. Un decret în acest sens a fost semnat de liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Alerta a fost introdusă pe 26 aprilie, după ce în perioada sărbătorilor pascale au avut loc mai multe incidente și explozii. Astfel, din 26 aprilie și până pe 25 mai a fost impusă avertizare de nivel roșu. Ulterior a fost instituit codul galben de pericol, rămas în vigoare până acum.

Reamintim că primul atac în regiunea transnistreană a fost înregistrat pe 5 mai, la ora 22:20, când două dispozitive explozive ar fi fost lansate de o dronă. În toate cazurile, nu s-au înregistrat victime.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.