VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise, serviciile de urgență sunt în alertă maximă

Este cod roșu în Grecia. Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Serviciile de urgență sunt în alertă maximă, parcurile au fost închise, iar localnicii și turiștii au interdicție să staționeze în zone cu vegetație. 

Mai multe incendii au izbucnit inclusiv ieri, iar vântul crește riscul extinderii lor. Pompierii au desfășurat, joi, avioane și elicoptere pentru a stinge flăcările izbucnite la mai puțin de 25 de kilometri de Atena și poliția a închis mai multe drumuri.

O alertă de risc crescut de incendii vizează și alte regiuni, inclusiv regiunea Peloponez, centrul și vestul Greciei. În ultimele zile temperatura a depășit 40 de grade în Grecia și vremea caniculară va continua și în weekend. Alerta de incendii este valabilă astăzi și mâine.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.