VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cod galben de ploi cu descărcări electrice și grindină pe întreg teritoriul R. Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis miercuri, 17 august, cod galben de instabilitate atmosferică. Avertizarea meteorologică intră în vigoare la ora 13:00 și va fi valabilă până la ora 22:00.

„În intervalul indicat se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 l/m2) însoțite de vijelie de până la 15-20 m/s și grindină”, anunță meteorologii.

Condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări ale vîntului, temperaturi ridicate sau scăzute, risc de creşteri de debite şi niveluri în rîuri şi rîuleţe) sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.