VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

CNAS anunță că a fost executată finanțarea unui șir de prestații sociale

La data de 13 ianuarie curent au fost finanțate un șir de prestații sociale, printre care pensii și alocații, indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații paternale, indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, ajutor de șomaj.

Valoarea totală a finanțării a constituit 582,2 milioane lei. Menţionăm că pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Reiterăm că, plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, urmări postările noastre pe Facebook, Instagram și Telegram, dar și contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul unic de telefon 022 - 257 - 777.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.