VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CNAS a alocat 73 milioane de lei pentru pensiile și alocațiile sociale din decembrie

Casa Naţională de Asigurări Sociale a început astăzi finanțarea prestațiilor sociale conform graficului stabilit pentru luna decembrie.

Astfel, CNAS anunță că a fost finanțată prima tranşă a pensiilor şi alocaţiilor sociale în valoare de 73 milioane lei.

Plata tuturor tipurilor de pensii și prestații sociale se efectuează prin modalitatea de plată și prestator de servicii de plată, selectate de beneficiari şi disponibile în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay). După procesarea plăților beneficiarii vor putea ridica banii”, subliniază CNAS.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.