VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Clădirea Parlamentului va fi iluminată în culorile drapelului israelian

Clădirea Parlamentului va fi iluminată în culorile drapelului Israelului. Despre aceasta anunță serviciul de presă al Legislativului, care precizează că acțiunea are loc în semn de solidaritate cu poporul israelian. 

Acțiunea vine după ce autoritățile au anunțat astăzi că un moldovean a devenit victima atacurilor teroriste din Israel.

Tot astăzi, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat că Republica Moldova este solidară cu Israelul și poporul israelian și condamnă public actele teroriste ale Hamas”.

Guvernul a activat astăzi o celulă de criză în cadrul Ministerului de Interne, ca urmare a situației din Israel. Anunțul a fost făcut de premierul Dorin Recean la ședința de azi a executivului.

Situația din Orientul Mijlociu continuă să fie foarte tensionată și volatilă, de aceea pe lângă celula de criză care există la Ministerul Afacerilor Externe, am activat și celula de criză de la Ministerul de Interne. Vă rog domnul ministru Efros foarte multă atenție la coordonarea interinstituțională pentru ca să ne asigurăm că cetățenii noștri care au nevoie de ajutor în Israel îl primesc”, a declarat Recean.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.