VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Circulația troleibuzelor și autobuzelor din Chișinău, afectată de condițiile meteorologice

Din cauza condițiilor meteorologice actuale, în Capitală este afectată parțial circulația troleibuzelor și autobuzelor. Despre aceasta anunță Regia Transport Electric din Chișinău.

Potrivit RTEC, unele rute, atestă întârzieri de la orarul stabilit, staționează sau sunt redirecționate.

Personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate”, precizează sursa citată.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau altă puteți apela Linia fierbinte RTEC – 022 204 205 sau Dispeceratul PUA – 022 837 317.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.