VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Circa 1,59 milioane de lei, alocați centrelor pentru refugiații din Ucraina

Pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina, Ministerului Muncii și Protecției Sociale îi vor fi alocate cca 1,59 milioane lei. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale.

Totodată, membrii CSE au mai decis alocarea către structurile teritoriale de asistență socială a 181,6 mii lei din Fondul de Rezervă al Guvernului, în scopul acordării sporului de compensare pentru munca prestată în condiții de risc sporit pentru sănătate.

Alte 3,1 milioane lei vor fi alocate pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru persoane refugiate, instituite de autoritățile publice locale de nivelul al doilea, și 531,4 mii lei – celor instituite în cadrul APL de nivelul 1.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.