VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cine este Dumitru Ivanov, noul secretar al Fracțiunii PAS din Consiliul Municipal Chișinău

Dumitru Ivanov este noul secretar al Fracțiunii PAS din Consiliul Municipal Chișinău. Acesta și-a făcut studiile la Universitatea Tehnică din Republica Moldova.

Potrivit PAS, Dumitru Ivanov în primul an de mandat a fost în top 3 cei mai activi consilieri la capitolul proiecte de decizie inițiate și aprobate.

Printre proiectele inițiate de Dumitru în consiliul municipal se numără următoarele:

– Aplicare la Capitală Europeană a Tineretului în 2021 pentru anul 2024. Conform proiectului Chișinău a ajuns în top 4 orașe și a fost la 1 pas de a obține titlul;

– Modificare regulament compensare căldură 2019-2020 pentru ca să fie verificate nr. de apartamente la beneficiari. Votat unanim.

– Elaborarea unui nou regulament de compensare la căldură și creșterea compensației la 60%. Proiect blocat de PSRM.

– Modificare regulamentului CMC ca ședințele consiliului municipal să poată fi efectuate la distanță. Votat unanim.

– Asigurarea cu tablete a elevilor din instituțiile de învățământ din Chișinău pe perioada pandemiei ca să poată participa la procesul de educație online conform modelului mun. Cluj;

– Inventarierea și dezvoltarea curților de bloc și transparentizarea lucrărilor de reparații;

– Examinarea de către consiliul municipal a petițiilor colective conform modelului orașului Lvov.

Până a candida la alegerile locale, Dumitru Ivanov a fost consilierul deputatului Radu Marian.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.