VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci sportivi moldoveni vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret

Cinci sportivi din Republica Moldova vor participa la ediția a patra a Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret care vor avea loc la Gangwon, Coreea de Sud, în perioada 19 ianuarie – 1 februarie 2024, transmite IPN.

Este vorba de Vladislav Maistrov, Arina Rusu și Dinu Belevac (toți – biatlon), Emilia Sainciuc și Mihail Carpov (ambii – schi fond). Ei vor fi ghidați de antrenorii Nadejda Bria și Sveatoslav Maliutin.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, la Gangwon 2024 se vor folosi mai multe arene care au găzduit și Jocurile Olimpice din 2018 de la PyeongChang.

Jocurile au fost programate a se desfășura în patru locații: Gangneung – pentru sporturi pe gheață, PyeongChang – pentru discipline nordice și de alunecare, Jeongseon High 1 – pentru schi alpin și tandem pe teren accidentat și Hoengseon – pentru schi freestyle și snowboard.

La Jocurile Olimpice de Tineret de la Gangwon vor concura 1900 de sportivi la 7 genuri de sport.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.