VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, și-au sistat activitatea

În dimineața zilei de luni, 31 octombrie, Federația Rusă a lansat mai multe rachete asupra Ucrainei. Astfel, din motive de securitate, autoritățile din Ucraina nu permit trecerea frontierei în contextul riscurilor de atac aerian iar cinci puncte de frontieră cu Republica Moldova și-au întrerupt programul de lucru.

Potrivit Poliției de Frontieră, punctele de trecere a frontierei PTF Otaci, PTF Larga, PTF Unguri, PTF Briceni și PTF Lipcani-Podvirevka, și-au întrerupt programul de lucru din motive de securitate.

Poliția de Frontieră recomandă călătorilor, din timp, să opteze pentru punctele de trecere din proximitate sau să amâne, în măsura posibilităților, deplasările în Ucraina.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.