VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Cinci partide pro-europene au semnat o declarație privind ireversibilitatea cursului de integrare europeană al R. Moldova

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Partidul Puterea Oamenilor, Partidul Liberal, Partidul Democrația Acasă și Partidul Verde-Ecologist au semnat astăzi, 9 mai, când este marcată Ziua Europei, o declarație privind ireversibilitatea cursului de integrare europeană al Republicii Moldova.

9 Mai este despre Pace și Unitate. Astăzi, împreună cu colegii din alte partide am semnat Declarația partidelor europene cu prilejul zilei Europei. Unitate prin diversitate. Pentru că tindem cu toții spre același obiectiv - de a construi o Moldovă cu o economie durabilă, prosperă, educație bună și mediu mai sănătos. Pe toți ne leagă același scop, iar pentru a trăi mai bine și a avea un viitor prosper acasă, trebuie să depunem eforturi conjugate și să dăm dovadă de unitate, ca națiune și muncă”, a scris președintele Partidului Puterea Oamenilor, Ruslan Codreanu.

Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare și medicul Mihai Stratulat.

Astăzi, 9 mai, la inițiativa Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, am participat împreună cu colegii mei din Partidul Puterea Oamenilor la semnarea Declarația partidelor pro-europene cu prilejul Zilei Europei. Declarația susține ireversibilitatea parcursului european pentru Republica Moldova, cuprinzând mai multe deziderate și principii asumate de către partidele semnatare. Cinci partide politice au dat curs acestei inițiative, susținând că numai integrarea deplină și efectivă în Uniunea Europeană poate garata cetățenilor Republicii Moldova pace, demnitate, siguranță și bunăstare”, a scris acesta.

La 9 mai am sărbătorit la Chișinău Ziua Europei. Este proiectul de pace, bunăstare si cultura naționala de care avem nevoie in mod autentic. Tot astazi, CUB a semnat cu alte 5 partide o Declarație de sustinere a cursului european”, a scris președintele CUB, Igor Munteanu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.