VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinăul va cumpăra energia electrică de la MGRES și în octombrie

Întreprinderea ”Energocom” anunță că va achiziționa și luna octombrie energia electrică de la MGRES. Compania anunță că azi a fost prelungit contractul ce prevede furnizarea energiei electrice. Condițiile contractuale au rămas neschimbate ca și pe parcursul ultimelor luni. Prețul de achiziție, la fel, a rămas același și va fi de 66 dolari/MWh.

În octombrie, Centrala de la Cuciurgan va furniza aproximativ 305 mii MWh, ce constituie aproximativ 85% din necesarul de consum de pe malul drept al Nistrului.

”Restul energiei electrice necesare pentru octombrie, pe lângă cea produsă din surse regenerabile şi de CET-uri, va fi contractată de la producători din Ucraina, România și de pe bursa OPCOM. Vor fi purtate în continuare negocieri cu MGRES în vederea furnizării energiei electrice, necesare consumatorilor de pe malul drept al r. Nistru, pentru perioada următoare”, a precizat Energocom printr-un comunicat de presă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.