VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

„Chișinău Arena” va fi dată în exploatare în decembrie cu un concert în susținerea Ucrainei

Complexul sportiv „Chișinău Arena” va fi inaugurat pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun unde va fi organizat și un concert în susținerea Ucrainei. Trupa ucraineană Okean Elzy a anunțat că va susține un concert în cadrul deschiderii complexului „Arena Chișinău” iar vânzarea biletelor a început pe 1 decembrie. 

„Dragi fani ai trupei Okean Elzy din R. Moldova și din țările vecine, vă informăm că concertul nostru din Chișinău în cadrul turneului «Help for Ukraine» va avea loc sâmbătă, 24 decembrie 2022. Aceasta nu va fi o simplă prestație, ci mult așteptata deschidere a unei arene noi la Chișinău. Dorim să mulțumim sincer fanilor de la Chișinău care au așteptat concertul nostru mai bine de un an și nu au returnat biletele pentru spectacolul reprogramat din septembrie 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de COVID-19. Biletele pot fi procurate începând cu 1 decembrie 2022, când oficial vor fi deschise vânzările”, anunță reprezentanții trupei într-o postare pe Facebook.

Totodată, și deputatului PAS Radu Marian, anunță că complexul sportiv va fi inaugurat pe 24 decembrie cu un „concert istoric” al formației de muzică din Ucraina Okean Elzy, în susținerea Ucrainei.

Complexul sportiv „Chișinău Arena” urma să fie dat în exploatare în mai 2020. Procesul a fost însă amânat de mai multe ori din cauza lipsei drumului de acces către complex.

În luna septembrie Guvernul a adoptat o hotărâre prin care a dispus transferarea din Fondul de rezervă a 24 de milioane de lei către Administrația de Stat a Drumurilor, care a organizat licitația pentru construcția drumului de acces a complexului sportiv „Chișinău Arena”.

Construcția complexului „Chișinău Arena” a început în anul 2018 și a costat peste 11,5 milioane de euro.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.