VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cele două poduri avariate de la Bălți vor fi reabilitate în 2024. Spînu: Siguranța și viața oamenilor este cea mai importantă!

În acest an urmează să fie reabilitate cele două poduri avariate de la Bălți: podul peste r. Răut, și pasajul peste Calea ferată, ambele parte a centurii municipiului.

Potrivit ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, podurile au fost date în exploatare la începutul anilor 70 și sunt destinate atât pietonilor cât și circulației rutiere.

Acestea au început să cedeze și prezintă un pericol atât pentru circulația rutieră, cât și pentru pietoni. Ne-am asigurat ca în perioada reabilitării, circulația să fie redirecționată, iar drumarii vor lucra în mai multe schimburi astfel încât termenul de implementare să fie de un an și nu de doi, cum era prevăzut inițial în contract. Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului. Știm că sistarea traficului în timpul lucrărilor ar putea crea nemulțumiri în rândul bălțenilor, însă siguranța și viața oamenilor este mult mai importantă”, a declarat Spînu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.