VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC are un nou membru

Tatiana Barburoș este noul membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC), iar candidatura ei a fost votată, joi, în Parlament de 55 de deputați.

Noul membru al CEC a depus jurământul în ședința plenară a Legislativului.

Din 2010 și până acum, Barburoș a activat în cadrul Cancelariei de Stat, în diverse funcții: jurist și specialist principal în Oficiul teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, șef adjunct al Direcției juridice, consultant principal în Direcția expertiză juridică, în Direcția acte guvernamentale și în Direcția administrație publică.

CEC are nouă membri – opt desemnați de Parlament și unul de președinte. Membrii CEC sunt inamovibili şi nu pot fi membri ai partidelor şi ai altor organizaţii social-politice.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.