VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC a acreditat încă 10 observatori pentru monitorizarea și reflectarea alegerilor locale din 5 noiembrie 2023

În cadrul ședinței de astăzi, Comisia Electorală Centrală a acreditat 5 persoane în calitate de observatori naționali din partea Asociației obștești „Asociația pentru siguranța urbană și mediere din Moldova” și 5 persoane în calitate de observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Turcia în Republica Moldova.

Totodată, au fost confirmați 5 jurnaliști din partea Asociației Obștești Piligrim Demo, care administrează portalul mass-media www.nokta.md.  

Menționăm că până la moment, CEC a acreditat, în total 844 de observatori, dintre care 106  internaționali și 738 naționali și a confirmat 27 de jurnaliști.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.