VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Carp anunță prioritățile consilierilor PAS în CMC: Vom opri mafia imobiliară și nu vom admite ca orașul să se înece în ambuteiaje

Toate eforturile consilierilor PAS în Consiliul Municipal Chișinău vor fi îndreptate spre combaterea mafiei imobiliare, eliminarea planurilor urbanistice zonale și elaborarea unui nou plan urbanistic general, adaptat la necesitățile actuale”. O spune fostul candidat la șefia Capitalei, Lilian Carp.

Potrivit acestuia, Primăria capitalei are nevoie de mai multă transparență.

„Toată aglomerația urbană se datorează faptului că nu se dorește ca să fie votat un nou plan urbanistic general, adaptat la necesitățile actuale. Avem nevoie de mai multă transparență în activitatea Primăriei municipiului Chișinău. În cadrul Consiliului Municipal, ne vom axa pe agenda noastră: vom opri mafia imobiliară și nu vom admite ca orașul să se înece în ambuteiaje. Vom lupta împotriva lucrărilor de fațadă și vom pune accent pe rezolvarea problemelor oamenilor. Orașul nostru merită să fie cu adevărat confortabil”, a declarat Lilian Carp.

Totodată acesta dă asigurări că consilierii municipali PAS vor pune accent si pe dezvoltarea suburbiilor.

„Vom continua să stăm pe pozițiile noastre. Echipa PAS se va asigura că Primăria își va îndeplini angajamentele electorale și într-adevăr va asigura condiții bune de trai pentru oameni. Vom pune accent pe dezvoltarea necesităților oamenilor, pentru a pune Chișinăul în rândul orașelor europene cu condiții normale de trai” a mai adăugat Lilian Carp.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.