VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Caravana muzicală „Moldova Europeană”: tinerii care aduc la viață instrumentele demult uitate

Caravana Muzicală „Moldova Europeană” a ajuns la Colegiul de Muzică din Bălți.

Descoperă magia sunetelor tradiționale renăscute în mâinile și ochii tinerilor talentați! Sâmbătă, 10 februarie, ora 17:10, vă așteptăm în fața micilor ecrane, pentru a urmări a doua ediție a emisiunii „Caravana Muzicală – Moldova Europeană”.

Bucură-te de armonia țambalului, acordeonului, naiului și fluierului într-un spectacol ce aduce la viață instrumentele demult uitate. Fii martorul acestei ediții plină de emoție și tradiție muzicală

Autor

  • Nicoleta Negrescu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, dar și economică, voxuri pentru TV. La fel este una dintre prezentatoarele Jurnalului Serii la radio. A fost realizatoarea și prezentatoarea emisiunii „Creștem mari și sănătoși”, Alo Capitala, dar și jurnalistă la postul TV8. A lansat propria carte cu titlul „Prin nori de lapte și venin” . Premianta proiectului finanțat de MECC, organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru tipărirea a 300 de exemplare de cărți. Premiantă pentru debut în literatură a anului 2020 la categoria NON Fiction.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.