VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Captură de cânepă de circa 1.500.000 de lei la Drochia

Plante de cânepă de circa 1.500.000 lei cultivate în  proximitatea satului Pelinia, Drochia au fost ridicate de oamenii legii.

Potrivit poliției, cânepa urma să fie comercializată atât în Drochia, cât și în Bălți.

Oamenii legii mai menționează că acestea erau crescute prin folosirea metodelor care să le sporească profitul ilegal – irigarea prin picurare. Cei trei bărbați cercetați pentru trafic de droguri au vârste de 36, 51 și 75 de ani.

Urmare a celor opt percheziții în Bălți și Drochia, oamenii legii au ridicat și sistemul de irigare folosit, precum și dispozitive pentru consumarea drogurilor și telefoane care ar fi fost folosite la comercializarea drogurilor, în decursul anului curent”, mai anunță oamenii legii.

Investigațiile continuă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.