VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Capitolele privind justiția, securitatea și controlul financiar, dezbătute la Bruxelles de vicepremierul pentru Integrare Europeană

În această săptămână, la Bruxelles, Cristina Gherasimov va avea noi sesiuni explicative la capitolele ce țin de justiție și securitate, control financiar și achiziții publice.

Potrivit demnitarului, pe 18, 19 și 20, la Bruxelles, continuă sesiunile explicative pe marginea legislației europene, împreună cu colegii responsabili de domeniu de la ministerele Finanțelor, de Interne, Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Muncii și Protecției Sociale, Dezvoltării Economice și Digitalizării, Educației și Cercetării. De asemenea, din delegații fac parte reprezentanți ai Cancelariei de Stat, Agenției Servicii Publice, Curții de Conturi, Băncii Naționale a Moldovei, dar și ai altor instituții publice.

„Pe durata acestor zile, punem accent pe capitolul 24: Justiție, libertate și securitate și pe capitolul 32: controlul financiar. Pe lângă acestea, vom discuta despre rolul administrației publice în context european și despre criteriul politic (instituții democratice), care face parte din criteriile de la Copenhaga. La sfârșitul acestei săptămâni, pe 21 și 22 martie, vor avea loc sesiuni explicative privind criteriului economic și capitolul 5, care se referă la achizițiile publice”, a scris Cristina Gherasimov pe rețelele sociale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.