VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Canoistul Mihai Culceac a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial Under 18 din Ungaria

Canoistul Mihai Culceac a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial Under 18 din Ungaria.

Mihai Culeac a înregistrat rezultatul 3:57.63 pe distanța 1000 metri, fiind întrecut de germanul David Toepel (3:56.15) și polonezul Damian Sieradzan (3:56.98).

În Ungaria se desfășoară și Mondialul Under 23, la care țara noastră este reprezentată de Daniela Cociu, Maria Olărașu și Mihai Chihaia.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.