VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Candidatul Partidului Comuniștilor s-a lansat în campanie cu un mesaj filosovietic

Candidatul comuniștilor pentru alegerile locale, deputatul Diana Caraman, născută în ultimul an de existență a URSS, vrea să readucă locuitorilor Capitalei ”epoca glorioasă din perioada sovietică”. Concurentul și-a anunțat intrarea în campanie în fața liderului bolșevic Vladimir Ilici Lenin.

”Locul startului campaniei nu este întâmplător. Este fostul teritoriu al Expoziției Realizărilor Economice (ВДНХ) a RSSM, cu rămășițele simbolurilor unei epoci glorioase, care este importantă nu doar pentru noi, comuniștii, dar și pentru majoritatea cetățenilor noștri și pentru toți locuitorii Capitalei care încă mai țin minte epoca de dezvoltare a republicii și a capitalei”, a declarat Diana Caraman.  

Printre prioritățile enunțate de concurent se numără reluarea activității unor uzine și fabrici importante de pe teritoriul Chișinăului, inclusiv a celei de producere a tractoarelor.

”Când Lenin era în centru, iar la putere erau comuniștii, Chișinăul înflorea, era verde, curat și cu o dezvoltare rapidă, un oraș care producea propriile mărfuri și tehnică, de la tractoare până la televizoare, de la covoare până la alimente pentru cosmonauți. Azi vrem să ne inspirăm din aceste simboluri și să reînviem gloria de cândva a capitalei și să dăm start dezvoltării dinamice a Capitalei”, a mai adăugat Diana Caraman.

Diana Caraman, în vârstă de 33 de ani, și-a anunțat intenția de a candidat la scrutinul local în 30 august. Acum patru zile, candidatul PCRM a fost înregistrat de Consiliul electoral Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.