VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Când va avea loc prima ședință de judecată în cazul Spînu vs Ceban: „Acest personaj va trebui să răspundă pentru toate minciunile aruncate împotriva mea”

Ședința de judecată în care va fi examinată adresarea ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale(MIDR), Andrei Spînu, împotriva primarului general al capitalei, Ion Ceban, cu privire la „apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale”, va avea loc la 28 martie 2023.

Vicepremierul a scris pe pagina sa de Facebook că adresarea sa în judecată împotriva primarului Ion Ceban, a fost pusă pe rol.

„Acest personaj va trebui sa răspundă pentru toate minciunile aruncate împotriva mea. Mergem înainte”, a declarat Spînu.

Menționăm că Andrei Spînu, a comunicat la începutul lunii noiembrie 2022 că îl acționează în instanța de judecată pe primarul general al mun. Chișinău, Ion Ceban, pentru „minciunile grave spuse deliberat, cu intenția de a destabiliza situația în țară”.

Primarul Capitalei, a acuzat guvernarea PAS și conducerea Moldovagaz de delapidarea unei sume fabuloase din schema gazelor naturale. Acesta a declarat că cetățenii R. Moldova ar fi furați de milioane de dolari prin intermediul unei noi scheme de procurare a gazelor naturale.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.