VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Campanie amplă a polițiștilor, salvatorilor și voluntarilor pentru căutarea unei fete de 19 ani

Polițiștii în comun cu colegii altor subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei.

„Au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești. Oamenii legii continuă investigarea cazului, iar șoferul mașinii în care a urcat fata este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

Între timp, procurorii de la Procuratura raionului Orhei au înaintat joi, un demers prin care cer arest preventiv pentru șoferul implicat în cazul fetei dispărute de mai multe zile. Aceștia solicită măsura pentru o perioadă de 30 de zile în privința învinuitului. Demersul învinuirilor urmează să fie examinat astăzi de magistrații de la Judecătoria Orhei.

Tânăra a fost ultima oară văzută pe 12 aprilie, după ce a urcat într-o mașină de ocazie în apropierea unei stații din Orhei. Imaginile de supraveghere arată momentul în care aceasta a urcat în vehicul. Potrivit presei, șoferul susține că fata ar fi cerut să oprească mașina la scurt timp după ce a urcat în vehicul, motivând că nu era mașina pe care o aștepta și a lăsat-o pe marginea drumului, după care el și-a continuat drumul.

Oamenii legii continuă investigarea cazului, iar șoferul mașinii în care a urcat fata este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.