VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cabinetul de miniștri se întrunește mâine în ședință extraordinară. Ce subiect va fi pe agendă

Premierul Dorin Recean a dispus convocarea ședinței Extraordinare care va avea loc mâine, 30 noiembrie. Anunțul a fost făcut de Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, în cadrul briefingului susținut după ședința Executivului.

„Săptămâna acesta pe agenda Executivului va fi dezbătut proiectul bugetului pentru anul 2024 care va fi propus Parlamentului. Astfel, premierul Dorin Recean a dispus convocarea ședinței Extraordinare care va avea loc mâine, 30 noiembrie cu începere de la ora 8:30”, a menționat Daniel Vodă.

Potrivit proiectului legii bugetului de stat pentru anul 2024, veniturile bugetului pentru anul viitor se estimează la 66 632,0 mil. lei, cu o creștere față de anul curent cu 855,3 mil. lei sau 1,3%. Majorarea veniturilor ar fi susținută, în primul rând, de restabilirea economică, precum și de impactul unor măsuri ale politicii fiscale și vamale și de administrare mai bună a veniturilor.

Totodată, cheltuieli din bugetul de stat pentru anul 2024 se estimează la 82 222,0 mil. lei, în timp ce deficitul bugetar este planificat la 15 590,0 mil. lei.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.