VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Bursa Română de Mărfuri își extinde activitatea în Moldova

Bursa Română de Mărfuri și-a extins activitatea în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul dezvoltării economice și digitalizării, Dumitru Alaiba.

Potrivit ministrului, faptul că Bursa Română de Mărfuri își extinde activitatea în țara noastră reprezintă un pas crucial pentru consolidarea transparenței și eficienței în tranzacțiile comerciale.

O mare oportunitate pentru companiile din țara noastră. Și un pas crucial pentru consolidarea transparenței și eficienței în tranzacțiile comerciale. Pentru a construi o economie puternică și competitivă, este important să avem mecanisme clare și fiabile de tranzacționare a mărfurilor. Iar extinderea Bursei Române de Mărfuri în Republica Moldova răspunde acestei necesități. Vom avea un loc unde întâlnirea cererii și ofertei devine mai predictibilă și transparentă pentru toți actorii economici”, a menționat Dumitru Alaiba.

Totodată, ministrul a enumerat cele mai importante avantaje ale bursei de mărfuri în Republica Moldova:

  • Transparența. Toate tranzacțiile și informațiile de piață sunt publice și accesibile, asigurând un climat de afaceri echitabil și concurențial.
  • Competiția sănătoasă. BRM va îmbunătăți raportul beneficii-costuri pentru mărfurile tranzacționate, crescând eficiența achizițiilor și vânzărilor.
  • Garantarea tranzacțiilor. BRM oferă un grad de siguranță și garantare a tranzacțiilor care poate ajunge până la 100% din valoarea acestora, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți participanții.

Invităm cât mai multe companii să se înregistreze pe BRM pentru a beneficia de toate avantajele oferite de acest instrument financiar modern. Venirea Bursei Române de Mărfuri nu este doar o oportunitate comercială, ci și o dovadă a angajamentului nostru pentru o economie mai transparentă, competitivă și eficientă. Un pas concret și semnificativ către obiectivul nostru de a ne alinia la standardele economice și comerciale europene”, a conchis ministrul.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.