VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Buletinele de vot pentru funcția de primar în comuna Brânzenii Noi vor fi renumărate

Comisia Electorală Centrală (CEC) a dispus renumărarea buletinelor de vot pentru funcția de primar al comunei Brânzenii Noi, raionul Telenești în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023 desfășurat la 19 noiembrie 2023.

Potrivit CEC, decizia vine în contextul hotărârii Curții de Apel Chișinău din 1 decembrie 2023 și a încheierii Curții Supreme de Justiție din 8 decembrie 2023.

Astfel, procedura de renumărare se va efectua cel târziu la data de 14 decembrie 2023, iar rezultatul renumărării voturilor va fi adus la cunoștința CEC cel târziu la 15 decembrie 2023.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.