VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Bronz pentru judocanii moldoveni la Grand Prix-ul Portugaliei

După patru victorii în categoria de greutate de 81 kg, judocaul Mihail Latîșev a cucerit medalia de bronz la Grand Prix-ul Portugaliei. Aceeași performanță a reușit-o și Radu Izvoreanu, în categoria de greutate de 66 kg.

Mihail Latîșev a obținut victorii în meciurile cu francezul Arnaud Aregba, portughezul Joao Fernando, olandezul Frank De Wit și israelianul Sagi Muki.

Radu Izvoreanu a cucerit medalia de bronz după ce a repurtat victorii în meciurile cu Kevin Loforte din Mozambic, Phelipe Pelim din Brazilia, Yashar Najafov din Azerbaidjan și Serdar Rahimov din Turkmenistan, scrie IPN.

În meciul pentru medalia de bronz a ajuns și Adil Osmanov, în categoria de greutate de 73 kg, dar a fost întrecut de sud-coreeanul Heoncheol Kang.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.