VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Bilanțul sesiunii de primăvară 2023 a Parlamentului: 253 de acte normative, adoptate

În sesiunea de primăvară 2023, în plenul Parlamentului au fost adoptate 253 de acte normative. 171 dintre acestea sunt legi, iar 82 – hotărâri.

Potrivit serviciului de presă al Legislativului, pe parcursul sesiunii de primăvară 2023, Parlamentul s-a convocat în 24 de ședințe plenare, care s-au desfășurat în 27 de zile, cu o durată totală de peste 163 de ore.

În aceeași perioadă, au fost audiate zece rapoarte ale autorităților publice care prezintă rapoarte anuale în plenul Parlamentului.

Potrivit datelor statistice, în sesiunea de primăvară a acestui an, membrii Biroului permanent al Parlamentului s-au întrunit în 21 de ședințe. În cadrul acestora, au fost aprobate 23 de hotărâri.

Sesiunea de primăvară 2023 a Parlamentului a început la data de 1 februarie și s-a încheiat pe 31 iulie.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.