VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Biden: Pacea în Ucraina nu înseamnă neapărat că Ucraina va adera la NATO

„Pacea în Ucraina nu înseamnă neapărat că Ucraina va adera la NATO”. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele american Joe Biden în cadrul unui interviu pentru revista Time.

Întrebat „care este finalul războiului în Ucraina și cum va arăta lumea acolo?”, Joe Biden a răspuns că „pacea va fi o garanție că Rusia nu va ocupa niciodată Ucraina”.

„Pacea nu înseamnă NATO că neapărat Ucraina va face parte din NATO. Aceasta înseamnă că avem o relație cu ei, ca și cu alte țări, astfel încât să furnizăm arme pentru ca ei să se poată apăra în viitor. Eu am fost cel care a spus că nu sunt pregătit să susțin aderarea Ucrainei la NATO”, a declarat președintele american, citat de BBC.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.