VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Băut în cuie! Selecționata Moldovei la fotbal va avea un meci amical cu echipa Ucrainei

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că partida cu Republica Moldova – Ucraina se va disputa pe 11 iunie. Astfel, după partida cu Cipru de 8 iunie „tricolorii vor întâlni pe Zincenko, Mudrik, Dovbik și compania pe stadionul Zimbru din capitală.

„În luna iunie vom avea două meciuri amicale cu Cipru și selecționata Ucrainei, acasă ambele. Acordul este semnat deja”, a declarat Leonid Oleinicenco, președinte FMF, citat de Moldova 1.

Până atunci, însă, selecționata Ucrainei ar putea veni la Chișinău în postură de națională calificată la EURO 2024 și asta pentru că reprezentativa țării gazdă va disputa barajul pentru a obține biletele spre turneul final. Ucraina va întâlni pe 21 martie pe Bosnia și Herțegovina la Zenița, iar în cazul unui succes se va bate cu calificarea pe masă cu învingătoarea partidei dintre Israel și Islanda, pentru a determina cine i se va alătura României, Slovaciei și Belgiei în grupa E de la EURO.

„Pregătirea către campionatul european o va face contra selecționatei noastre și mă bucură acest fapt că au ales Moldova ca un adversar în pregătirea către competiția europeană.”, a mai adăugat Oleinicenco

În același timp, FMF a anunțată că echipa națională Moldova va mai disputa încă un amical în cantonamentul din Turcia programat pentru 18-27 martie, asta în afara partidei deja programate cu Macedonia de Nord pe 22 martie, iar adversarul ar putea fi unul exotic.

„Posibil să mai avem un meci. Se duc acum tratativele cu câteva selecționate din Africa care doresc să vină în cantonament în Turcia. Posibil să avem și al doilea meci amical.” a declarat Leonid Oleinicenco

Ar fi pentru a șasea oară când naționala Republicii Moldova se duelează cu o reprezentantă a Continentului African. Anterior, tricolorii s-au confrunta

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.