VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Avertizare meteorologică: Vin ninsorile cu lapoviță și polei!

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de condiții meteo complicate, în special în zona de Sud a țării.   

Avertizarea este valabilă de pe 27 ianuarie, ora 20:00, până pe 28 noiembrie, ora 20:00.

Astfel pe teritoriul țării periodic vor cădea precipitații, izolat în sud puternice, predominat sub formă de ninsoare. Se vor forma depuneri de lapoviță și polei, iar pe drumuri va fi ghețuș.

În acest context, salvatorii îndeamnă conducătorii auto să-și echipeze mijloacele de transport potrivit sezonului rece. 

De asemenea, oamenii sunt îndemnați să evite pescuitul la copcă sau mersul pe bazinele acvatice, întrucât formarea podului de gheață nu este unul foarte rigid și reprezintă un pericol de prăbușire.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.