VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Avertizare meteorologică: Cod galben de vânt pe întreg teritoriul țării

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de in tensificări ale vântului. Avertizarea meteorologică intră în vigoare mâine, 18 ianuarie, în intervalul orelor 05:00-18:00.

Astfel, în intervalul menționat, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului din sud-estic în rafale de până la 15-18m/s.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.