VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Avarie la Centrala de la Cuciurgan. Moldelectrica: S-a înregistrat un deficit suplimentar de energie electrică în valoare de peste 100 MW

O avarie s-a produs astăzi la Centrala Termoelectrică de la Cuciurgan. Despre aceasta informează întreprinderea de stat Moldelectrica.

Potrivit sursei citate, avaria s-a produs în jurul orei 09:25 și a fost remediată până în jurul orei 13:00.

”Urmare deconectării avariate a unui grup la CERS Moldovenească a fost înregistrat un deficit suplimentar orar în valoare de peste 100MW”, anunță Moldelectrica.

Totodată, întreprinderea subliniază că pentru echilibrarea sistemului electroenergetic, Moldelectrica a solicitat ajutor de avarie suplimentar din sistemul electroenergetic al României pe perioada pornirii unui alt grup la CERS Moldovenească.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.