VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Automobil căutat pe Interpol, depistat la vama Leușeni

Polițiștii de frontieră au depistat în cadrul controlului, un automobil Lexus dat în urmărire internațională de către autoritățile italiene. Cazul a avut loc pe 26 decembrie, la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în R. Moldova, s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU), în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea un microbuz cu remorcă, unde și era transportat un Lexus, fabricat în anul 2018.

În timpul verificării actelor, polițiștii de frontieră au semnalat că autoturismul figurează în baza de date INTERPOL, ca fiind căutat de către autoritățile Republicii italiene.

Potrivit Poliției de Frontieră, conform sarcinii Interpol, mașina a fost indisponibilizată până la clarificarea situației iar cercetările pe acest caz continuă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.