VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Austria va oferi R. Moldova un grant nerambursabil în valoare de două milioane de euro pentru reducerea sărăciei

Austria va oferi R. Moldova un grant nerambursabil în valoare de aproximativ două milioane de euro pentru proiecte de depășire a crizelor sociale și pentru reducerea sărăciei. Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu.

Fondurile vor fi oferite și pentru asigurarea disponibilității, accesului, calității și accesibilității serviciilor de îngrijire și sănătate, pentru susținerea persoanelor cu dizabilități, pentru combaterea violenței și pentru măsuri de securitatea socială a grupurilor vulnerabile.

„I-am mulțumit lui Johannes Rauch (ministrul Afacerilor Sociale din Austria) pentru susținerea necondiționată și suportul continuu acordat țării noastre, pentru frumoasa colaborare pe dimensiunea socială și mi-am exprimat dorința de a continua colaborarea prin noi proiecte de asistență, schimb de experiență și consolidare a capacităților instituțiilor publice din sistemul social” a menționat Alexei Buzu pe rețelele sociale. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.